Explore This City

Business owners - over a million people view these listings every month - we highly recommend you ensure your business is properly listed.

Categories

What are you interested in?

Explore restaurants, bars, and cafés by locality

Latest

The Latest Listings

Explore lists of the top restaurants, bars, and food & drink, and Clubs in the world.

Fysiotherapie voor ouderen

Fysiotherapie voor ouderen Fysiotherapeuten spelen een vitale en belangrijke rol bij het werken met ouderen. Ze zijn betrokken bij het voorkomen van ziekten en handicaps, het behandelen van huidige aandoeningen, het beheren van intramurale zorg en het opvolgen in de gemeenschap. Ze kunnen de problemen identificeren die de grootste impact hebben op iemands leven en hen helpen deze te verbeteren, wat leidt tot een betere kwaliteit van leven en blijvende onafhankelijkheid.

Enkel verstuikt

Enkel verstuikt  Verstuikte enkels - ook wel verdraaide enkels genoemd - zijn een veel voorkomende blessure en het is waarschijnlijk dat de meeste mensen, vooral degenen die aan sport doen, ooit in hun leven een enkelverstuiking hebben gehad.

Hamstring pijn

Hamstring pijn Pijn aan de achterkant van uw benen kunnen een teken zijn van een hamstringblessure. Je hamstring is een groep spieren die zich aan de achterkant van je dijen bevindt. Overbelasting van deze spieren komt relatief vaak voor, vooral bij mensen die sporten waarbij sprinten betrokken is, zoals voetbal, basketbal of atletiek.

Wat is bedrijfsfysiotherapie ?

Wat is bedrijfsfysiotherapie? Bedrijfsfysiotherapie is de professionele praktijk van het helpen van werknemers of werknemers bij het voorkomen van letsel op het werk en bij het herstellen van ongevallen en verwondingen wanneer deze zich voordoen. Deze professionals evalueren de capaciteiten van de werknemer met betrekking tot de fysieke werkbelasting van elk individu, bieden effectieve oplossingen om de gezondheid van de werknemer te beschermen en stellen methoden voor om de noodzakelijke functies op de werkplek efficiënter uit te voeren.  Specifieke diensten kunnen het ontwerpen van manieren omvatten om mensen te helpen goed te werken binnen hun specifieke beperkingen, evenals fysiotherapie indien nodig om de fitheid van de persoon te verbeteren en langdurige handicap te verminderen.

Wat is ergotherapeut

Wat is een ergotherapeut? Een ergotherapeut is iemand die mensen in staat stelt productiever te worden en obstakels te overwinnen wanneer ze moeilijkheden ondervinden bij het uitvoeren van alledaagse activiteiten. Ze doen dit door patiënten met verwondingen, ziekten of handicaps te helpen bij het ontwikkelen, herstellen en verbeteren van de vaardigheden die nodig zijn voor het dagelijks leven en werken

Features

How can I earn money with WilCity?

WilCity provides the various ways that help you can
earn money from your site.

Paid Listings

This is the big money maker of your directory site. Listing owners will pay to get their places listed on your site.

Promoted Listings

You offer Promotion Plans, listing owners will have directories appeared at special spots on site, and at the top of search results page.

Paid Claim Listings

Another revenue model to monetize from listing. You create a listing on your site and allow the business owner to claim it.
Yelp! iOS app, and Android app are coming soon!
We are working on the Android and IOS app, you will see it soon ;). The most important thing: You can easily design the App Homepage yourself.

Events

Events for you

Discover upcoming and ongoing events near by you.

The Latest Listings

Amsterdam Magic Dinner Show
jan 18

Amsterdam Magic Dinner Show

  • 18 januari 2022 - 18 januari 2022
Chicago Food Truck Festival
jan 18

Chicago Food Truck Festival

  • 18 januari 2022 - 18 januari 2022
Secret Food Tours Bangkok
jan 18

Secret Food Tours Bangkok

  • 18 januari 2022 - 18 januari 2022

Trusted by over 30000+ users

Here is what some of them have to say about Wiloke